Rens af ægte tæpper i Esbjerg

rekordRENS & VASK samarbejder med Møbel og Tæpperenseriet i forbindelse med rensning af ægte tæpper og andre type tæpper.

Ægte tæpper er dyre, og vi samarbejder derfor med de bedste i branchen. Tæpper bliver renset professionelt og effektivt, så holdbarheden forlænges.

Ægte tæpper indleveres hos Rekord Rens, bliver afhentet af Møbel og Tæpperenseriet og leveret tilbage ugen efter.

​Dette foregår p.t. fra onsdag til onsdag.

Skind og pelsrens  kan desværre p.t. ikke tilbydes da vores samarbejdspartner har lukket skind og pels afd.

Rensning af skind og pelse kræver stor erfaring og godt håndelag. Det er naturlige materialer, så efter endt rensning er kunsten at tilføre skindet olie, så det atter bliver afvisende overfor snavs, vind og vejr. 
Pels er ikke beregnet til brug hele året, så for at bevare udseendet og forlænge levetiden er den rigtige opbevaring afgørende.

Holst Pels- og Skindpleje tilbyder opbevaring i specialbyggede rum med cedertræ, hvor fugt og temperatur kan styres nøjagtigt. Denne optimale opbevaring forhindrer skindet i at udtørre og hårene på din pels i at falde af. Desuden beskyttes de mod møl og andet utøj som kan ødelægge pelsen.

Inden de sendes retur efter sommer opbevaring lustreres pelsene ( børstes for at lufte pelsen).

Opbevaring fra forår til vinter koster ca. 400 kr.

Skind og pels til rens afhentes af Holst Pels- og Skindpleje onsdag formiddag, og returneres den følgende onsdag.

Vask af ægte tæpper     

Rensning af tæpper kræver ligeledes stor erfaring og godt håndelag. Tæpper er oftest dyre, ligger under for meget slid og skal behandles ordentligt for lang levetid.

Ved vask af ægte tæpper, tager vi højde for alt, lige fra at banke tæppet fri for løse partikler til forvask og tørring, der bevarer både tæppets udseende og smudsafvisende evne.

Møbel og Tæpperenseriet renser alle slags løse tæpper, lige fra kelim- til ægte silketæpper. Priserne er per m2. ( Mindste mål er altid 1 m2 )

​De kan desuden håndtere hele møbler og sæder, samt telte og bådkalecher.

Tæpper afhentes af Møbel og Tæpperenseriet onsdag middag, og returneres den følgende onsdag.