Systue | Skrædder / Syerske i Esbjerg | Reparation & oplægning

Systue

Systue I Esbjerg centrum

Se på forsiden hvornår vores skrædder Lene kan træffes.

Hvis du ikke behøver hjælp fra Lene ved indlevering - kan du aflevere det i hele renseriets åbningstid !!

I vores systue som ligger i centrum af Esbjerg, sidder vores skrædder/syerske klar til at hjælpe. Så har du problemer med lynlåsen, er bukserne for lange, skal kjolen lægges op, eller skal sømmen repareres, kan vi klare det for dig.

I Systuen laver vi alt indenfor omforandring, tilretninger og reparationer, der er ingen opgave der for stor eller lille. Så kom gerne forbi med dit tøj og lad os tage et kig på det sammen, så vi kan finde den bedste løsning for dig.

Systuen tager imod bestillinger fra private og erhverv, så har du noget arbejdstøj der er slidt, gået op i syninger, eller bare trænger til en kærlig hånd i et andet omfang, så er det uden tvivl en opgave som vores skrædder/syerske kan klare. Vi sørger for at dit arbejdstøj igen er forsvarligt at bruge.

Vores dygtige skrædder/syerske tilbyder blandt andet services som:

Det kan være svært at finde bukser der passer perfekt i både livmål og længde.  Enten passer de om livet, og er for lange, eller de er gode i længden, men for små omkring livet.

Der er dog råd for dette, og i systuen vil vi meget gerne hjælpe dig så du får det perfekte par bukser, der sidder lige som du ønsker. Vi tilbyder oplægning af bukser, så de passer perfekt til dine mål.

Hvis du ved hvor meget bukserne skal lægges op, kan de blot afleveres ved disken i renseriet.

Oplægning af kjole

Det er ikke altid nemt at finde en kjole der har den perfekte pasform, samtidig med længden er lige som man ønsker den. Med en oplægning af kjolen i vores systue, sikre vi dig at din kjole sidder perfekt over det hele og har den helt rette længde.

Vi tilbyder oplægning af kjoler og nederdel. Så er din nye nederdel til hverdagen for lang, eller har din favorit kjole brug for at blive lagt lidt op, så kom forbi systuen, hvor vi kan  hjælpe dig.

Hos rekordrens & vask i Esbjerg udfører vi reparation og udskiftninger af alle former for lynlåse.

Vi tilbyder blandt andet:

  • Skift af lynlås i buks           
  • Skift af lynlås i nederdel       
  • Skift af lynlås i jakke             
  • Skift af lynlås i skindjakke

Vi ser ofte folk lave den fejl, at de enten smider tøjet væk, eller går rundt med en lynlås der ikke fungere som den skal. Vi har stor erfaring med udskiftning og reparation af lynlåse, og tilbyder derfor en effektiv og kvalitetsbevidst service, der sparer dig både tid og penge.
 
Når vi udfører reparation af lynlåsen, redder vi gerne din gamle lynlås hvis det er muligt, ellers har vi de mest gængse lynlåse på lager

Udover reparation af lynlås, udfører vi også mange andre former for småreparationer. Bare kig ind så vi kan se på det.

Indlevering og afhentning af sytøj kan ske i følgende tidsrum :

Mandag - fredag 9 til 17
Lørdag lukket

 

 

Kontakt os

Åbningstider

ÅBNINGSTIDER :
Mandag -fredag      9 til 17
Lørdag  - søndag      Lukket