Tæppe- og skindrens | Rekord Rens & Vask

Tæppe- og skindrens

rekordRENS & VASK samarbejder med Holst Pels- og Skindpleje og Møbel og Tæpperenseriet i forbindelse med rensning af skind, pelse og tæpper.

Skind, pelse og tæpper er dyre, og vi samarbejder derfor med de bedste i branchen. Skindbeklædning og tæpper bliver renset professionelt og effektivt, så holdbarheden forlænges.

Skind, pelse og tæpper indleveres hos Rekord Rens, bliver afhentet af Holst Pels- og Skindpleje og Møbel og Tæpperenseriet og leveret tilbage ugen efter.

​Dette foregår p.t. fra onsdag til onsdag.

Rensning af skind og pelse kræver stor erfaring og godt håndelag. Det er naturlige materialer, så efter endt rensning er kunsten at tilføre skindet olie, så det atter bliver afvisende overfor snavs, vind og vejr.
Pels er ikke beregnet til brug hele året, så for at bevare udseendet og forlænge levetiden er den rigtige opbevaring afgørende.
Holst Pels- og Skindpleje tilbyder opbevaring i specialbyggede rum med cedertræ, hvor fugt og temperatur kan styres nøjagtigt.
Denne optimale opbevaring forhindrer skindet i at udtørre og hårene på din pels i at falde af. Desuden beskyttes de mod møl og andet utøj som kan ødelægge pelsen.
Inden de sendes retur efter/vinter lustreres pelsene ( børstes for at lufte pelsen)
Opbevaring fra forår til vinter koster ca. 400 kr.  
Skind og pels til rens afhentes af Holst Pels- og Skindpleje onsdag formiddag, og returneres den følgende onsdag.

 

Rensning af tæpper kræver ligeledes stor erfaring og godt håndelag. Tæpper er oftest dyre, ligger under for meget slid og skal behandles ordentligt for lang levetid.

Møbel og Tæpperenseriet renser alle slags løse tæpper, lige fra kelim- til ægte silketæpper. Priserne er per m2. ( Mindste mål er altid 1 m2 )

​De kan desuden håndtere hele møbler og sæder, samt telte og bådkalecher.

Tæpper afhentes af Møbel og Tæpperenseriet onsdag middag, og returneres den følgende onsdag.

 

Kontakt os

Åbningstider

ÅBNINGSTIDER :
Mandag -fredag      kl. 07.00 - 17.30
Lørdag                   kl. 10.00 - 12.00