Historie

Mere end 40 års erfaring

rekordRENS & VASK har eksisteret i mere end 40 år og blev i 2004 overtaget af nuværende ejer Jens Sandal. Med ny ejer kom også et ønske om at drive et stadigt mere moderne renseri, hvorfor maskiner m.m. løbende er bleve udskiftet, så vi kan følge med tidens trends og leve op til nye krav.

Med mange års erfaring og dygtige medarbejdere kan vi klare det meste, og på adressen tilbyder vi:

  • Rens, også kendt som “Dry Clean”. Vi foretager F rens, som er den mildeste og mest skånsomme form for rens.
  • Vådrens, også kendt som “Wet Clean”. Vådrens er en blanding af rens og vask, der giver bedre muligheder for at fjerne skjolder.
  • Vask af tøj. Vi har maskiner fra 10 til 40 kg, der klarer alt fra lingeri til kugledyner.
  • Vask og rul af duge og sengetøj, viskestykker og håndklæder.
  • Ultralydsvask, der er velegnet til persienner, plissé-, lamel- og liftgardiner.
  • Systue. Vores systue klarer alt i reparationer og tilpasning af tøj.

Vi behandler dit tøj med respekt og så skånsomt og miljørigtigt som muligt. Vi prioriterer ærlig, kompetent og god kundeservice højt, og tager gerne en snak om, hvordan du selv kan pleje og vedligeholde tøj og tekstiler derhjemme. Med registrering via navn og telefonnummer får dit tøj et unikt ordrenummer, så vi holder styr på det i butikken, også selvom du mister din kopi af ordren.
Vi er fleksible på leveringstid, men regn med 3 dage.

Dansk Renseri Forening

rekordRENS & VASK er medlem af Dansk Renseri Forening, som er den eneste brancheforening for renserier i Danmark.

Vi værdsætter dette medlemskab, da det giver os flere fordele i relation til fornyelse og udvikling. For vores kunder er det en ekstra garanti for, at vi som renseri er på forkant med udviklingen og lever op til en række normer relateret til miljø, fagkundskab, forretningsetik, etc.

Renseribranchen har udviklet sig meget de sidste år, hvor bl.a. strenge krav til miljø er en af de større udfordringer. Her har vi haft megen glæde af vores forening, som gennem tæt kontakt med miljømyndigheder har kunnet rådgive os til at implementere de bedste løsninger.
​Derudover får vi dækket vores behov for efteruddannelse gennem en bred vifte af specialiserede kurser, som holder os ajourført med nye tiltag indenfor rens og vask.

Kontakt os

Du kan let og hurtigt sende os en besked i understående formular.

(+45) 75 12 83 69
rekordrensogvask@gmail.com