Jakkesæt

Rens af jakkesæt

Hos rekordRENS&VASK tilbyder vi rens af jakkesæt samt skjorter. Jakkesæt er meget eksklusiv beklædning og bliver kun brugt når man skal til finere arrangementer. Derfor skal det gerne fremstå så pænt og flot som overhovedet muligt.

Vi har erfaringen og kompetencerne til at sikre dig at dit jakkesæt får den bedst mulige behandling. Rens af jakkesæt bliver altid udført skånsomt og miljørigtigt.

Regelmæssig rens af jakkesæt forlænger levetiden.

Rens af pletter, lugte, og skjult snavs på jakkesæt

Vi kender alle det at ens jakkesæt kan få pletter som er synlige. Det er ikke et problem for at få dit jakkesæt til at fremstå helt pænt igen, og uden synlige pletter. Men det man oftest overser eller glemmer at tænke på når det kommer til rengøring af ens tøj, er alle de skjulte pletter.

De mest typiske former for skjulte pletter i ens jakkesæt er:

  • Tobaksrøg
  • Sved
  • Støv

Med en rens af jakkesættet vil vi fjerne alle de synlige såvel som skjulte pletter. For at give dig det bedst mulige resultat er det vigtigt at du kommer ned til renseriet med dit jakkesæt hurtigst muligt hvis det har fået pletter.

Der er mange der ikke er klar over det, men et jakkesæt har faktisk kun godt af at komme til rens en gang imellem. Det slider ikke på jakkesættet at blive renset, men det gør usynlig pletter som støv derimod. Derfor vil rens af jakkesæt kun være med til at forlænge levetiden.

Hvis dine skjorter indenunder jakken har brug for en vask og strygning, kan du i samme omgang som jakkesættet er til rens gøre brug af vores skjorteservice, hvor du kan få 5 skjorter vasket og strøget til kun 110 kroner.

Smokingskjorter, eller skjorter af uld, hør, silke og viskose er dog ikke en del af dette tilbud. Men kontakt os endelig hvis du står med en af disse typer skjorter og så finder vi en løsning.

Vi kan også hjælpe med at reparere og tilpasse jakke og buks

Reparation af blandt andet:

  • Isyning af knapper
  • Reparation af lynlås
  • Syning af lommer
  • Reparation af syninger
  • Og meget mere

Hvis dit jakkesæt er gået i stykker, så kom ned forbi systuen og hør hvad vi kan gøre for dig, vi kan i langt de fleste tilfælde få dit jakkesæt til at fremstå som nyt, så du ikke behøver gå ud og købe nyt bare fordi det nuværende sæt er blevet snavset.

Er uheldet ude så kontakt os hurtigst muligt

Hvis uheldet er ud og dit jakkesæt er blevet plettet eller lugter efter det sidste arrangement du har været til, eller du bare synes det er er ved at være tid til at dit jakkesæt skal renses så det fremstår super flot igen, så kom ned forbi renseriet i Esbjerg eller kontakt os på telefonen for at hør om dine muligheder.

Hvis du bor udenfor Esbjerg, tilbyder vi også indlevering af tekstiler i Ribe, Bramming og Varde.

Kontakt os

Du kan let og hurtigt sende os en besked i understående formular.

(+45) 75 12 83 69
rekordrensogvask@gmail.com