Renseri og vaskeri

Renseri og vaskeri i Esbjerg

Hos rekordRENS & VASK, udfører vi alt indenfor rensning og vask af hverdags – og festtøj samt andre tekstiler såsom gardiner, dyner osv.

Rensning er det mest skånsomme for dit tøj. Det vedligeholder, bevarer farverne og mindsker risiko for krympning. Hos rekordRENS&VASK bruger vi den rensevæske der hedder kulbrinte – den mildeste form for rens og vist som et F med cirkel om i din vaskeanvisning.

Vådrens udføres ved hjælp af Lagoons vådrensesystem

Vådrens udføres ved hjælp af Lagoons vådrensesystem, som tilpasser sig de specifikke fibertyper. Det specialudviklede system gør brug af specialsæber og nøje styrede vaskeprogrammer, – en behandling velegnet til skjolder efter sved og væsker div.

Indenfor traditionel vask kan vi klare det meste. Vores maskiner spænder fra 10 til 40 kg og kan derfor håndtere dit normale hverdagstøj, men også din dobbeltdyne, topmadrasbetræk og lign.

Til vask af persienner, lamel-, plissé- og lift gardiner

Til vask af persienner, lamel-, plissé- og lift gardiner bruger vi et ultralydsanlæg, som er et stort kar med 40 grader varmt vand og specialsæbe.

Ultralydsbølger bearbejder gardinerne og løsner snavs og pletter. Efter vask skylles gardinerne i filtreret vand uden kalk og urenheder, så de tørrer uden at efterlade skjolder.

Kontakt os

Du kan let og hurtigt sende os en besked i understående formular.

(+45) 75 12 83 69
rekordrensogvask@gmail.com